onsdag 15 september 2010

Reinfeldt - sopa rent framför egen dörr först!

Moderaternas kritik mot SD handlar - i alla fall delvis - om människosyn och demokratisyn.

Men bör man inte själv vara höjd över kritik i dessa avseenden, innan man kritiserar andra?

". . .Abdirisak Waberi, rektor för den muslimska friskolan Römosseskolan i Göteborg samt ordförande i organisationen Sveriges Islamiska skolor

[. . .]


Waberi har även i Evin Rubars TV-dokumentär 'Slaget om muslimerna' framfört åsikten att ett islamiskt samhälle är det ideala och att helst av allt vill leva i ett sådant samhälle. I dokumentären säger han också att det är fel om muslimska kvinnor väljer att leva i samhället utan att dölja sig med slöja. På Evin Rubars direkta fråga om Waberi tar avstånd från den islamistiska hatpredikanten Yusuf al-Qaradawis åsikt att det är tillåtet att slå sin hustru svarar han 'inte helt och hållet'. Kommer denne man att jobba för ökad jämställdhet bland muslimska invandrare? Eller kommer han att arbeta för att Sverige skall bli det ideala muslimska samhället han vill bo i? Den frågan borde moderata välljare ta ställning till innan dom lägger en röst på partiet."


http://politisktinkorrekt.info/2010/02/02/islamisten-waberi-kvar-pa-moderaternas-lista/Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Forumet modererat varför lagstridiga kommentarer ej publiceras. Ber om överseende med fördröjning av publiceringar på grund av återkommande tidsbrist.